Wat zijn de herenmodetrends voor de winter 2017 2018?

Ieder jaar weer de juiste winterjas kiezen die ook door echte fashioninsta’s nog goedgekeurd worden. Het is al heel lang niet alleen een normale winterjas die je warm houdt. De jas moet ook een modieuze kleur hebben en de goede vorm hebben die mooi bij het lichaam aansluiten. Dus het is belangrijk om de trends goed in de gaten te houden.

Kleuren

De kleur kiezen is erg belangrijk, als je met de mode van 2017/2018 wil mee doen. Een winterjas van 2017/2018 heeft namelijk winterse pasteltinten. De kleuren moeten rood, oranje, kobaltblauw, babyblauw, groen, geel zachtroze en natuurlijk niet-kleuren grijs en zwart. Het bijzondere is dat we alle kleuren allemaal bij elkaar mogen dragen.

Winterjassen hot item

Een hot item onder de winterjassen voor heren voor de herfst winter 2017 2018 is bijvoorbeeld de gewatteerde jas (denk aan een Michelin-mannetje) maar dan met een megavolume en ook normale vormen. Veder zien we leren Jacks, halflange jassen (bijvoorbeeld met megaschouders), parka’s, ski-jacks en zelfs bontjassen.

Printen

Ze zijn weer helemaal terug de printjes, alles mag! Maar de printjes moeten wel de kleur van de jas hebben. Zo is een zwart-witte jas met polkadorts erop nog erg standaard. Kies een gele jas met wit dan is het prima. Ook een jas ook de jas met een halve regenboog mag. Deze winter staat in teken van vrolijkheid. Printjes en ruiten horen er helemaal bij. De modellen mogen parka’s zijn. Parka’s is een jas met capuchon die meestal met een op bond zijn afgewerkt.

Outfit

Ook belangrijk: dat de jas ook moet matchen met je outfit. Of beter gezegd dat je outfit moet matchen met de jas. Vrij eenvoudig. Het is mooi als de print van de jas terugkomt in de kleding. Daar je dus bijvoorbeeld ruitjes? Dan kan je ook een blouse aan doen met ruitjes. Wil je niet per se je kleding op je winterjas afstemmen, dan kun je gewoon voor kiezen om neutrale kleding onder je jas te dragen. Dan kan het niet fout gaan.

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je meer betalen voor dezelfde verzekering, hetzelfde abonnement of exact hetzelfde product