Waarom een vergelijkingssite gebruiken?

As u op zoek bent naar de beste deal om bijvoorbeeld een uitvaartverzekering af te sluiten, dan zijn vergelijkingssites een geweldige plek om uw zoekopdracht te starten. Er zijn echter een paar punten om in het oog te houden!

Het vinden van de beste deals met vergelijkingssites

Als u op zoek bent naar de beste deal op uw hypotheek, gas en elektriciteit of spaarrekening, zijn prijs vergelijkingssites een geweldige plek om uw zoekopdracht te starten. Er zijn echter een paar punten om te onthouden voordat u besluit om een te gebruiken.

Algemene regels

Blijf niet bij één site, maar check diverse websites vooraleer je een een verzekering wilt afsluiten. Dit vergt uiteraard wat tijd , maar dit loont de moeite als je betere voorwaarden krijgt en bespaart op een heleboel geld doen. De goedkoopste deal is mogelijk niet noodzakelijkerwijs de beste voor je specifieke wensen. Bijvoorbeeld, kies je een vrije of vaste keuze van premiebetaling? Is de begrafenisonderneming bindend? Is een medische acceptatie vereist? Zijn kinderen ook meeverzekerd. Sommige websites geven niet veel begeleiding , dus het is best om vooraf kennis op te doen, voordat je een definitieve beslissing nemen.

Neem bijvoorbeeld een uitvaartverzekering afsluiten

Nadat u hebt gecontroleerd welke mogelijkheden er zijn met behulp van een paar verschillende prijs /vergelijkingssites, kunt je doorschakelen via de website zelf of rechtstreeks contact opnemen met de verzekeraar.

Zo'n uitvaartzorg nemen is geen verplichte verzekering. Je kan meestal vanaf 18 tot een maximum leeftijd instappen. Toch onderschat een groot deel van de Nederlanders wat een uitvaart daadwerkelijk kost. Daarbij zijn bepaalde verzekeringen die worden afgesloten zijn niet automatisch volledig kostendekkend.

De daadwerkelijke kost hangt uiteraard af van een aantal factoren naar genodigden, gekozen diensten, de kist, de bloemen , de kaarten en de rouwmaaltijd.,maar ook naar de grafkosten waar er een jaarlijkse 'huur' wordt gevraagd. Dit verschilt in ons land per gemeente!

Een begrafenis of crematie kan dus, naast het verdriet, een flinke financiële deuk geven. En, op zo'n momenten kun je best iemand naast je hebben die de zorgen van het praktisch verloop voor je overneemt! Via een maandelijkse premie dat je zelf bepaalt bespaar je je nabestaanden en geliefden deze kosten. Voor velen een geruststelling! De reden waarom steeds meer mensen instappen heeft te maken met het feit dat wie reeds geconfronteerd werd met deze kosten en zorgen toch wel even gaat nadenken!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.