Tips voor het afsluiten van een alles in 1 abonnement

Bij het afsluiten van een alles in 1 abonnement is het belangrijk om een aantal dingen te onthouden, vooral met betrekking tot televisie en telefoon. Mocht u hier niet heel veel verstand van hebben zijn er verscheidene websites waar het mogelijk is om alles in 1 te vergelijken. Dit kunt u gebruiken om er voor te zorgen dat u niet in de val loopt en meer betaald voor iets wat u helemaal niet nodig heeft.

Vooraf

Voordat u de alles in 1 pakketten gaat bekijken, denk dan eerst even na over wat u precies nodig heeft. Bent u een persoon die niet veel belt, dan is het natuurlijk niet nodig om veel belminuten in het pakket te stoppen. Denk er ook aan dat veel mensen tegenwoordig mobiel bellen, waardoor het waarschijnlijk niet eens nodig is om veel belminuten te hebben.

Denk vooraf ook even na of u extra tv zenders nodig hebt, en hoe goed de internetsnelheid moet zijn voor de dingen die u online doet.

Bij het uitkiezen

Bij het uitkiezen van een alles in 1 pakket is het belangrijk om gedetailleerd te kijken naar alle informatie die beschikbaar wordt gesteld over het abonnement door de providers. Vaak staan er namelijk kleine details die alsnog belangrijk zouden kunnen zijn voor u. Kijk ook nog even streng naar de prijs van uw uiteindelijke pakket. Soms zijn er naast de maandelijkse kosten ook nog eenmalige kosten die u dient te betalen, maar deze kosten kunnen soms nog wel hoog op lopen. Denk hier dus aan.

Keuze gemaakt?

Nadat u een keuze heeft gemaakt biedt de provider u vaak nog een aantal extra’s aan. Deze extra’s lijken vaak goedkoop, maar meestal is het zo dat u de eerste maanden een kortingsbedrag betaald, waarna de prijs weer terugkeert naar het gewoonlijke bedrag.

Hopelijk heeft dit artikel u geholpen met het vinden van een passend alles in 1 abonnement!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.