Een paar hot tips voor het kopen van uw hottub!

Van plan een hottub te kopen maar u weet niet zeker hoe of wat? Daar helpen wij u graag mee, zodat u binnenkort kunt relaxen in uw nieuwe hottub! Wij vergelijken vandaag de verschillende soorten hottubs en laten u weten wat de voor- én nadelen zijn. Het is namelijk belangrijk dat u het beste krijgt voor uw geld!

Verschillende hottubs:

Terwijl hout en kunststof de 2 materialen zijn waaruit een hottub gewoonlijk in elkaar zit, zijn er ook nog verschillende soorten groottes.Een kleine hottub heeft plaats voor 5/6 mensen, optimaal voor gezinnen!In een ietwat grotere hottub zult u plaats hebben voor 6 tot 8 personen.

Proppen heeft niemand zin in natuurlijk, dus mocht u niet genoeg hebben aan 6/8 personen dan kunt u nog een maatje groter, met plaats voor 8/10 personen.

Ook het aantal kilowatts van uw hottub is een belangrijk detail om op te letten. Dit bepaald namelijk hoe snel de hottub warm wordt!

Hout of kunststof?

Al kiest u voor een houten hottub dan kiest u voor een natuurlijke hottub, wat in tegenstelling tot kunststof geen negatieve invloed op het milieu heeft.

Hout ziet er snel weer mooi uit met een likje verf of olie, dus aan de buitenkant is het vrij simpel om een hottub bij te houden. Een degelijk probleem met houten hottubs is dat het nodig is om hier water in te laten zitten, want zonder water sterft en krimpt hout, waardoor lekkage in de hottub kan ontstaan. Ook heeft de houten hottub veel onderhoud nodig om er voor te zorgen dat deze in goede staat blijft.

Mocht u een houten hottub kopen, houd er dan rekening mee dat het water zeer regelmatig ververst dient te worden.

Ik wens u veel succes en plezier met uw zoektocht naar een passende hottub!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.