Te druk op kantoor om de telefoon op te nemen?

Het is een terugkomend probleem op vele kantoren dat het zo druk is dat het niet meer mogelijk is op alle telefoontjes op te nemen. Soms is zelfs de klantenservice te druk om alle bellers te helpen. Hier is een oplossing voor; telefoonservice!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw telefoon op te nemen dan kunt u het telefoongesprek doorgeschakeld wordt naar een externe partij die er voor zorgen dat uw bellers professioneel worden geholpen, uw klanten zullen niet weten dat ze met iemand praten die niet van uw organisatie is.

Hoe werkt telefoonservice?

Het telefoonservice bedrijf waar u zich bij aanmeldt zal een telefoonnummer programmeren met uw bedrijfsnaam. Als er naar dit nummer wordt doorgeschakeld zullen de werknemers bij de telefoonservice er alles aan doen om uw wensen voor het gesprek te vervullen. Voordat u begint met het doorverbinden van telefoongesprekken naar uw gekozen telefoonservice zult u een gesprek met de service hebben om uw wensen te bepalen. Wilt u graag dat productvragen worden beantwoordt door de telefoonservice? Dat is mogelijk, het is dan wel nodig om de benodigde informatie te verstrekken. In veel gevallen is het handig om een face-to-face gesprek te hebben met het team van de telefoonservice om de details door te nemen.

Nadat de telefoonservice het gesprek met uw klant heeft gehad, zal de service u een terugkoppeling sturen, via e-mail of sms, met de details van het gesprek. U zult geen terugkoppelingen krijgen met doffe berichten zoals “Klant wil graag teruggebeld worden”.

Wat kost een telefoonservice?

Veel telefoonservices werken met een abonnement waar u dus maandelijks dient te betalen, maar daar komt vaak nog een gespreksbedrag bij, in de vorm van “.. euro per gesprek” of “.. euro per minuut”. Dit kan hoog oplopen dus let op de telefoonservice waar u uiteindelijk voor kiest!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.