Opzeggen en overstappen, makkelijker dan je denkt!

Abonnementen niet zomaar verlengen levert euro’s op!

Je kent het wel, je telefoon abonnement loopt af. Je kunt makkelijk verlengen, maar niet altijd tegen de beste voorwaarden. Dat moet anders kunnen en ja dat kan! Wanneer je overstapt naar een andere telecom provider is men weer echt blij met jou. Dat betekent dat je dus weer meer voordelen krijgt. Vergelijk telecom providers eerst zodat je weet welke telecom provider voor jou als beste uit de bus komt.

Opzeggen en overstappen hoe werkt dat?

Je abonnement opzeggen is tegenwoordig niet meer zo lastig, via de website www.opzeggenoverstappen.nl kun je snel en eenvoudig de opzeg gegevens achterhalen. Met deze gegevens, adres of telefoonnummer zelfs WhatsApp en Facebook, kun je in een oogwenk je abonnement stopzetten. Maar dat is natuurlijk niet alles. Je kunt ook eenvoudig overstappen naar een andere aanbieder. Zo sla je dus 2 vliegen in 1 klap!

Sim-only of een abonnement?

Je hebt in Nederland nog ongeveer 2 keuzes, een sim-only abonnement of een abonnement met een toestel. Het prepaid aandeel is in Nederland inmiddels geminimaliseerd. Steeds meer provider stoppen dan ook met het aanbieden van prepaid simkaarten. De keuze tussen een sim-only abonnement of een abonnement met een toestel, hangt een beetje van jezelf af. Ben je nog tevreden met je toestel? Dan is een sim-only een mogelijkheid, dit scheelt je namelijk kosten. Heb je een toestel wat eigenlijk aan vervanging toe is? Dan ligt het voor de hand een abonnement met een toestel te kiezen. Hou er dan even rekening mee dat je het toestel wel helemaal gaat financieren met het abonnement. Dat kan er voor zorgen dan je toch nog wat duurder per maand uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de telefoon zelf te betalen. Een eenmalige kosten post, waarmee je wel direct je maandelijkse kosten gaat verlagen. Kortom kijk goed naar je persoonlijke situatie en bepaal welke abonnementsvorm het beste bij jou past. En probeer dan ook zo veel mogelijk vooruit te denken. Blijven de kosten binnen de perken voor jou? Jij bent de enige die dit kan overzien, denk er dan ook goed over na!

Verzekering opzeggen, hoe regel ik dat?

Wanneer je een verzekering wil opzeggen is dat ook eenvoudig online te regelen. Je kunt de contact gegevens van de verzekeraar makkelijk online vinden. Wist je trouwens dat je bij het overstappen naar een andere verzekeraar kunt aangeven dat de nieuwe verzekeraar dit voor je mag regelen? Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Je stap eenvoudig over naar een andere verzekeraar en deze regelt de rest. Makkelijk toch?

Opzeggen, niet zo moeilijk

Inmiddels heb je kunnen lezen dat het opzeggen van een abonnement of verzekering echt niet (meer) zo moeilijk is. Hou dit ook in gedachten. Bekijk eens per jaar kritisch je verzekeringen en abonnementen, heb je ze nog echt nodig? Passen ze nog bij je situatie? Als het antwoord “nee” is zeg dan je abonnement of verzekering op. Dat scheelt je veel euro’s en geeft je de ruimte een andere verzekering of abonnement te kiezen. Kies er altijd voor om de verzekering of het abonnement aan te laten sluiten bij je persoonlijke situatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.