Kiest u voor de iPhone 8?

Op 12 september 2017 komt de nieuwe iPhone 8 uit samen met de iPhone 7s en de iPhone 7 plus. Dit artikel heeft als focus om de laatste geruchten over de iPhone 8 op een rijtje te zetten om u wijzer te maken over de telefoon en zodat u kunt beslissen of u een iPhone 8 abonnement af wilt sluiten.

Glazen frame:

Een foto van de nieuwe iPhone 8 was gelekt, en visueel ziet de telefoon er prachtig uit. Een geheel glazen frame zorgt er voor dat de nieuwe iPhone 8 er gestroomlijnd uitziet. De hele telefoon heeft een dikte van 0,7 centimeter, en heeft een schermgrootte van 5 inches met een resolutie van 1920 * 1080.

Draadloos opladen:

Er gaan geruchten rond dat de nieuwe iPhone 8 draadloos zal kunnen opladen via een “Apple pad” die speciaal gemaakt zijn voor deze nieuwe functie. Nooit meer last van kabels die in de knoop gaan!

Specificaties:

De nieuwe iPhone 8 heeft qua cameraspecificaties een Dual Led Flash en de mogelijkheid voor “4k video recording”. Ook zal het nieuwe Apple product met een on-screen vingerafdruk-scanner én een oogscanner.

iPhone 8 komt met minimaal 32 GB intern geheugen(oplopend tot 128 GB), uit te breiden met 2 Micro SD kaarten. Het RAM geheugen zal 4 GB worden. Ook komt er een nieuwe iOS 10.02 die uitgebreid kan worden naar iOS 11.0.

Verjaardag:

De iPhone 8 zal één van de specialere iPhones zijn, aangezien hiermee de tiende verjaardag van iPhone gevierd wordt, dus Apple zal er ongetwijfeld iets speciaals van maken!

Prijs:

De nieuwe iPhone gaat bij de release ongeveer 800/900 dollar kosten, dat komt neer op ongeveer 700 euro. De later verwachtte iPhone 8s zal ongeveer 950 euro kosten.

Op 12 september is het dus eindelijk zo ver, bent u van plan een abonnement af te sluiten?

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.