Hoe weet ik nu wat de juiste autoverzekering is voor mij?

Een juiste autoverzekering kiezen is iets wat je niet binnen een uur hebt gedaan. Hier zit vaak een langere periode aan vast. Het hangt namelijk af van een hoop factoren. Wat voor soort auto heb je bijvoorbeeld? Woon je in een gebied waar relatief veel ongelukken/diefstallen voorkomen of juist totaal niet? Wat heb je maandelijks te besteden? Het antwoord op dit soort vragen geven uiteindelijk ook antwoord op de vraag welke autoverzekering het beste bij jou past. Als je kijkt bij OHRA bieden zijn bijvoorbeeld al 3 pakketten aan voor je autoverzekering. De WA verzekering, de WA+ verzekering en de allrisk verzekering. Daarnaast zijn er ook nog een hoop aanvullende verzekeringen af te sluiten.

De eerste stappen van het selecteren

Allereerst is je auto een belangrijk uitgangspunt. Heb je een nieuwe auto met een hoge waarde dan ga je eerder richting de allrisk verzekering, dan wanneer je een oude tweedehandsauto hebt met een lage waarde. Nadat je bepaald hebt wat de waarde van je auto is, is het belangrijk om naar je vaste lasten en inkomen te kijken. Heb je voldoende middelen om een dure verzekering maandelijks te betalen?

Locatie en kans op schade

Het is wel even anders of je in een grote stad woont of ergens afgelegen op het platteland. De kans op diefstal of schade in de stad is natuurlijk een stuk hoger met hogere criminaliteitscijfers en de grotere drukte in de stad. Dit is een belangrijke factor in de afweging van je dekking.

Wie vinden wij nou het beste?

Zoals we net al zeiden is OHRA een bekende en uitstekende partij. Zij lopen voorop in innovatie en service. Zo lanceerde zij afgelopen jaar hun nieuwe app waarin je alles kan regelen. Zo kan je in het geval van schade gemakkelijk een foto maken via de app en deze naar de verzekeraar sturen. Niet meer onhandig een situatieschets maken en dus ook een hoop frustratie en tijdsbesparing. Benieuwd hoeveel een autoverzekering voor jou zou kosten? Een autoverzekering berekenen doe je in een aantal kleine stappen en is zo gebeurt!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.