Hoe vind je de beste app voor je urenregistratie?

Je kent het wel, je bent vaak onderweg en hebt het erg druk. Daardoor kom je niet toe aan je urenadministratie. Zonde, want het bijhouden van je uren is erg handig en belangrijk. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing, waardoor jij je uren wel altijd kunt bijhouden. Een urenregistratie app zorgt ervoor dat jij je uren kunt bijhouden op je mobiele telefoon, daardoor hoef je dat niet meer te doen op je desktop op kantoor. Je kunt altijd en overal je uren bijhouden met zo’n app, waardoor de kans dat jij je urenregistratie goed op orde hebt een stuk groter wordt.

Waarom moet je je uren bijhouden?

Als ondernemer is het erg belangrijk om je uren goed bij te houden, niet alleen voor de Belastingdienst, maar ook voor jezelf. Door je uren te registreren krijg je een beter inzicht in je uren. Daardoor weet je waar je alle uren aan besteedt en kun je vervolgens beter plannen. Dat zal ervoor zorgen dat jij altijd efficiënt te werk gaat. Je uren bijhouden is belangrijk voor de Belastingdienst, omdat je in aanmerking kunt komen voor ondernemersaftrek. Als je voldoet aan het urencriterium van 1225 uur, kan je profiteren van belastingvoordeel.

Wanneer kies je voor een urenregistratie app?

Ben je vaak onderweg, maar heb je je smartphone wel altijd op zak? Dan is een urenregistratie app voor jou een uitkomst. Dankzij een uren app kun je altijd en overal je uren bijhouden en inzien. Kom je net van een afspraak? Registreer dan direct de uren in de app op je mobiel. Zo zal je geen enkel uur meer vergeten bij te houden. Verder is het erg makkelijk om gebruik te maken van een app. Iedereen die beschikt over een mobiele telefoon met internetverbinding heeft de mogelijkheid om een urenregistratie app te gebruiken.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een urenregistratie app?

Als je kiest voor een app op je mobiele telefoon om je uren bij te houden, is het belangrijk dat je de juiste app kiest. Om tot de juiste app te komen, moet jij jezelf een aantal dingen afvragen, waaronder de verwachtingen die jij hebt van de app.

Wat verwacht jij van een urenregistratie app?

Een app biedt meerdere voordelen. Zo heb je apps die zijn uitgerust met een timer. Hierdoor kun je jouw gewerkte uren erg nauwkeurig bijhouden. Zodra je begint aan een klus start je de timer en wanneer je stopt met werken aan die klus stop je de timer. Verder beschikt een urenregistratie app ook vaak over ritregistratie. Op die manier kun je naast je uren direct je kilometerregistratie op orde houden. Verder heb je apps met speciale project registratie waarmee je de uren van elk project apart kan bijhouden. Als je werkt aan verschillende projecten tegelijk, kun je de gemaakte uren per project apart registreren. Zo heb je een duidelijk overzicht hoeveel uur je per project hebt gemaakt.

Wat is de beste urenregistratie app voor jou?

Om de meeste geschikte app om je uren bij te houden te kiezen, moet je jezelf een aantal vragen stellen. Om jou te helpen bij je keuze heeft Appwiki de vragen voor je op een rijtje gezet:

  • Hoeveel mensen heb je in dienst? Hou er bij de keuze van een urenregistratie app rekening mee dat de app ondersteuning biedt aan het aantal medewerkers die binnen jouw bedrijf werken.
  • Ben je vaak onderweg, of niet op kantoor? Dan is een app voor jou de beste keuze. Dankzij de app kun jij je uren bijhouden op je telefoon, waar en wanneer je maar wil.
  • Vind jij het belangrijk om je uren zo nauwkeurig mogelijk bij te houden? Kies dan voor een urenregistratie app met timerfunctie.
  • Werk je aan meerdere projecten tegelijk? In dat geval zal de keuze voor een app met projectregistratie het beste zijn. Dan kun je jouw uren per project bijhouden en een overzicht zien van de gemaakte uren per project.

Kies de beste urenregistratie app voor jouw bedrijf

Nadat je bovenstaande vragen hebt beantwoord, ben je klaar om de beste urenregistratie app te selecteren voor jouw bedrijf. Profiteer van het gemak van een app en bespaar jezelf een hoop tijd.

app
Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je meer betalen voor dezelfde verzekering, hetzelfde abonnement of exact hetzelfde product