Het vergelijken van verschillende simkaarten

Als je een telefoon hebt aangeschaft is het belangrijk om ook een simkaart te kopen. Zonder een simkaart kun je namelijk vrij weinig doen met een telefoon en anders ben je ook niet bereikbaar. Er zijn diverse soorten simkaarten te vinden, welke simkaart jij nodig hebt is afhankelijk van het type toestel dat je hebt gekocht en de verwachting van je gebruik. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je helpen bij het vinden van een simkaart voor jouw toestel.

Het formaat van de simkaart

Het formaat simkaart dat je nodig hebt is afhankelijk van je toestel. Bij de specificaties van je toestel kun je vinden welk formaat er precies in gaat. Er zijn drie formaten simkaarten verkrijgbaar de normale simkaart, de micro simkaart en de nano simkaart. Als je een sim only abonnement besteld kun je vaak zelf kiezen welk formaat je precies wilt hebben. Als je een abonnement hebt kan het zijn dat je een formaat geleverd krijgt die niet de juiste afmetingen heeft. Als je toestel een formaat groter nodig hebt kun je een simkaart adapter aanschaffen en als je een formaat kleiner nodig hebt kun je deze voorzichtig in de juiste vorm knippen.

Abonnement of prepaid

Er zijn verschillende voordelen van een abonnement of van een prepaid simkaart. Een abonnement is handig voor als je er geen omkijken meer naar wilt hebben en alles automatisch geregeld wilt hebben. En een prepaid simkaart is handig voor als je juist je uitgaven wat meer in de hand wilt houden en beter inzicht wilt hebben.

Je bundel

Je bundel bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk bellen sms’en en internetten. Afhankelijk van wat je verwacht te gaan gebruiken kun je een bundel op maat nemen. Met een prepaid simkaart kun je je bundel ook nog maandelijks bijstellen als je maandelijks veel over of onder verbruik hebt.

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.