Het vergelijken van verschillende luxe opties voor je tuin

Als je een grote tuin hebt of gewoon iemand bent die vaak van de tuin wilt genieten kun je ervoor kiezen om je tuin aan te kleden met wat luxere opties. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden maar het is belangrijk dat je goed kijkt naar wat er bij de rest van je tuin past, hoeveel ruimte je precies vrij hebt en wat er praktisch is voor jou. Wij hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken.

Een veranda

Een veranda is een soort verlengstuk van je woning. Het zorgt ervoor dat je beter beschut bent en daardoor ook als het minder mooi weer of in de regen gebruik kunt maken van je tuin. Het heeft een luxe uitstraling en je kan je veranda eventueel compleet maken met tuinmeubels naar keuze. Het is ook mogelijk om een veranda op maat te laten maken, zo heb je iets dat precies voldoet aan jouw wensen en goed bij de rest van je woning past.

Een loungeset

Een loungeset is ideaal voor als je lekker wilt relaxen in je tuin. Het is een combinatie van een tafel en een tuinbank. Op de tuinbank zitten er kussens die je bij slecht weer binnen kunt zetten zodat je de rest gewoon kan laten staan. Een loungeset is ook geschikt voor grotere groepen of voor mensen die gewoon lekker languit willen liggen.

Een gasbarbecue

Een gasbarbecue is een zeer luxe variant van een barbecue en eigenlijk totaal niet vergelijkbaar met een normale barbecue. De barbecue werkt op gas in tegenstelling tot de gewone variant die op houtskool brandt. De gasbarbecue is geschikt voor mensen die houden van koken en van buiten zijn. Het is zeer uitgebreid waardoor je er heel veel mee kunt doen en kunt klaarmaken.

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.