Het kiezen van het beste slotenmakerbedrijf

Het plaatsen van nieuwe sloten op ramen en deuren, het bevestigen van een beveiligingscamera, of het installeren van een compleet alarmsysteem in huis doe je wellicht liever niet zelf. Er zijn gelukkig in iedere grote stad slotenmakerbedrijven te vinden, die je kunnen helpen bij het uitvoeren van deze klussen. Voordat je een slotenmakersbedrijf inschakelt, is het belangrijk om naar de betrouwbaarheid van de slotenmakers te kijken. In de afgelopen jaren is het aantal actieve slotenmakers in Nederland sterk toegenomen, wat enkele voor- en nadelen met zich meebrengt.

Zo word je sneller geholpen in het geval van nood, denk aan een buitensluiting, maar is de kans dat je een malafide slotenmaker treft ook groter geworden. In dit artikel geven we je tips om slotenmakers te vergelijken.

Vraag offertes aan bij slotenmakers

Om een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van slotenmakers, doe je er verstandig aan om bij verschillende slotenmakerbedrijven een offerte aan te vragen. Op basis van deze offertes weet je al snel wat een realistische prijs is voor de uit te voeren werkzaamheden. Een slotenmaker die een veel te lage prijs rekent is vaak niet betrouwbaar. De slotenmaker kan plotseling extra kosten rekenen tijdens het uitvoeren van klussen, of je bijvoorbeeld onder druk zetten om meer te betalen. Een te dure slotenmaker is vaak ook geen slimme keuze. Duur betekent namelijk niet direct beter!

Vergelijk recensies op internet

Een andere manier om het beste slotenmakerbedrijf te vinden is door te kijken naar de recensies die andere consumenten hebben achtergelaten. Er zijn verschillende Nederlandse websites waarop consumenten een recensie over een slotenmaker, een loodgieter, of andere vakmensen achter kunnen laten. Deze recensies geven je een realistisch beeld van de kwaliteit die vakmensen leveren, mits een vakman in ieder geval tien tot twintig recensies heeft. Mocht een vakman slechts enkele recensies hebben, dan kan het voorkomen dat de vakman deze zelf heeft toegevoegd. Dit geeft een onbetrouwbaar beeld!

Vergelijk & Kies: waarom niet minder betalen voor hetzelfde?

Ons motto: waarom zou je onnodig veel betalen voor een verzekering die dezelfde dekking heeft als een goedkopere verzekering, of een duur telefoonabonnement hebben met evenveel minuten, SMSjes en MBs als hetzelfde abonnement (maar dan goedkoper) bij een andere telecomprovider. Besparen op uw energierekening is voor de meeste mensen de grootst mogelijke besparing.